top of page

WIE WIJ ZIJN

Wij zijn een hoveniersbedrijf en een ontwerpbureau die onze specialismen gecombineerd hebben in Tuinlijst©. Vanuit onze kennis en ervaringen vinden wij het belangrijk dat onze producten functioneel zijn en aansluiten bij de behoefte van de gebruiker. Dat geldt voor zowel in het voorbereidende traject als in de realisatie en het gebruik hiervan. Door een efficiënte werkwijze proberen wij onze kosten/inspanning zo laag mogelijk te houden wat zich terugverdient in het hele proces van productontwikkeling. Hier heeft zowel de klant als u profijt van. 

Wilt u meer weten over wie er achter Tuinlijst© zitten kijk dan op www.peerdrops.nl en www.garden4us.nl

tuinlijst logo-14.png

HET ONTSTAAN VAN TUINLIJST

tuinlijst logo-14.png

Het idee voor Tuinlijst©  ontstond tijdens de lock-down in 2020. Wij stelde ons de vraag; Hoe kan je als hovenier toch mensen benaderen of klanten contact met de hovenier laten zoeken zonder fysiek contact? Hieruit ontstond het digitale portaal Tuinlijst© waar hoveniers een eerste intake kunnen aanbieden die dienst doet als input voor een eerste fysieke meeting.

HET VOORDEEL VAN TUINLIJST

Tuinlijst© zorgt ervoor dat de hovenier goed voorbereid komt bij het eerste gesprek met de klant. Doordat de klant eerder nadenkt over wat hij/zij wil met zijn tuin, kan de hovenier al gericht informatie opzoeken/meenemen en goed voorbereid het eerste gesprek aangaan. Hierdoor sluit de verwachting van de klant over het eerste gesprek aan bij zijn behoefte. Dat geeft vertrouwen aan de klant zijde zodat het gesprek efficiënt en gericht kan plaatsvinden. 

tuinlijst logo-14.png
bottom of page